DATE

CABLARE STRUCTURATĂ A REȚELELOR DE DATE

Evolutia sistemelor de comunicatie si cresterea accelerata a latimii de banda necesare in cadrul aplicatiilor cu transfer de date cum sunt retele LAN , telefonie IP, sisteme CCTV IP a impus nu numai trecerea la o clasa superioara de echipamente de comutatie ( transmisii de 1GB/s pina la 10GB/s) dar si adoptarea unor standarde pentru transmisiile prin fibra optica si cablu torsadat cu gestionarea corecta a canalelor fizice de transmisiuni si ierarhizarea acestora.

Respectarea cu strictete a standardelor si a conditiilor impuse de fiecare producator referitor la montarea , pozarea , punerea in functiune ,testarea si utilizarea echipamentelor si cablurilor este prioritatea noastra principala in fiecare proiect.

In incercarea de a pastra un standard de calitate ridicat am selectat cele mai bune optiuni din punct de vedere al brand-ului, furnizorilor , timpilor de livrare si transport, modalitatea de ambalare si protectie . Elementele pasive cum sunt fibra optica, cablurile de transmisii de date cu conectica aferenta sunt furnizate de Corning, 3M, Draka, Nexans, Digitus iar echipamentele active de la CISCO, Allied Telesys, Ubiquity, Mikrotik, Planet.